Contact

Mocht u op deze site niet vinden waar u naar zoekt, of een andere vraag hebben dan kunt u contact op nemen met het onderstaande emailadres:

abactis@gszcdewalvisch.nl

Indien u poststukken wilt versturen en u bent niet in het bezit van een adres, verzoeken wij u vriendelijk dit te sturen naar het onderstaande adres:

G.S.Z.C. de Walvisch
Blauwborgje 16
9747 AC Groningen


Klachtencommissie
De klachtencommissie is de onafhankelijke commissie waar ieder lid of extern persoon terecht kan voor klachten. Bij de klachtencommissie kan ieder lid een klacht indienen over de manier waarop een ander lid, al dan niet in functie, zich jegens hem of haar heeft gedragen. Ook is het mogelijk om op vertrouwelijke basis advies in te winnen bij de klachtencommissie. De klachtencommissie kan worden bereikt op klachtencommissie@oudwalvisch.nl.


Vertrouwenspersoon
De vertrouwenspersoon is de persoon binnen de vereniging waar ieder lid voor algemene danwel vertrouwelijke vragen en opmerkingen terecht kan. Elke aanvraag bij de vertrouwenspersoon zal vertrouwelijk en discreet behandeld worden. De vertrouwenspersonen van 2023-2024 zijn Alieke Dethmers en Benedek Halmos.

De vertrouwenspersoon is te bereiken via vcpwalvisch@gmail.com.