Aankomende maandag begint de Keiweek alweer. En ook de Walvisch zal meedoen aan deze festiviteiten. Dus als je nog twijfelt of je lid wil worden bij de Walvisch, kom langs!

Op maandag zullen we van 10:00 tot 17:00 aanwezig zijn bij de informatiemarkt op de vismarkt. Kom langs om prachtige verhalen te horen, om na te vragen wat waterpolo nou precies inhoudt, of je alvast in te schrijven.
Op weg naar de vismarkt stel ik voor dat je bij de museumbrug even naar beneden kijkt. Het zou zomaar kunnen dat er onder je een waterpolo wedstrijd gaande is. Mensen die hieraan willen meedoen zijn uiteraard welkom!

Op de dinsdag kun je ons overdag vinden rondvarend op de grachten. Kom gerust even hoi zeggen. En als je die avond naar de KEI-parade gaat zul je ons ook zien langskomen.

Op de woensdag zal de Walvisch aanwezig zijn op de ACLO sportplaza van 13:00 tot 18:00. Je kunt ons daar buiten vinden naast de tennisbanen. Kom langs om een klein biertje te drinken, je te laten overtuigen dat damesch 1 kampioen wordt volgend jaar, en alles na te vragen over de Walvisch wat je maar wil weten.

Op donderdagavond zal de Walvisch een borrel houden voor alle potentiële leden in onze stamkroeg Tante Truus (Blekerstraat 21). Kom gezellig langs vanaf 20:00 om de sfeer van onze vereniging mee te maken, het bestuur te vragen waarom ze zo slecht kunnen drinken, en om gezellig wat biertjes weg te zetten.

Als je nog vragen hebt over het programma of andere zaken in de Keiweek kun je altijd mailen naar vicepraeses@gszcdewalvisch.nl

Nu al overtuigd genoeg dat je lid wil worden of een keer wil meetrainen? Mail naar abactis@gszcdewalvisch.nl