Keiweek

Ook G.S.Z.C. de Walvisch is actief tijdens de KEI-week!

Elk jaar heeft De Walvisch haar eigen planning tijdens de KEI-week. Naast de sportmarkt en de KEI-markt heeft De Walvisch ook haar eigen activiteiten. Op deze pagina lees je meer over waar je ons kunt vinden en hoe je ons kunt bereiken.

Heb je interesse in onze vereniging of vragen over onze activiteiten? Stuur dan een mail naar abactis@gszcdewalvisch.nl!

Bekijk hiernaast onze promovideo en ervaar de mening van een aantal van onze leden!

Programma tijdens de Keiweek

Maandag

16 augustus

Op maandag 16 augustus begint de KEI-week voor alle nieuwe studenten in Groningen. G.S.Z.C. de Walvisch zal de hele dag aanwezig zijn op de KEI informatiemarkt op de Drafbaan in Groningen.  Op de informatiemarkt staan verschillende verenigingen uit heel Groningen. Kom gezellig een babbeltje maken!

Informatiemarkt

Maandag tussen 11:00 en 17:00 uur.
Drafbaan, Groningen

Dinsdag

17 augustus

Op dinsdag 17 augustus zal G.S.Z.C. de Walvisch wederom op de informatiemarkt staan. Kom praten met onze leden over het verenigingsleven en de mooie sport waterpolo!

Informatiemarkt

Dinsdag tussen 11:00 en 17:00 uur.
Drafbaan, Groningen

Woensdag

18 augustus

Op woensdag 18 augustus zal G.S.Z.C. de Walvisch op de sportmarkt staan bij sportcentrum ACLO. Het sportcentrum bevindt zich op Zernike Campus en huist vele studenten sportverenigingen. 

Kom langs om G.S.Z.C. de Walvisch te zien op de sportmarkt en ook om andere prachtige sport-verenigingen te ontmoeten!

Sportmarkt

Woensdag tussen 13:00 en 17:00 uur.
Sportcentrum ACLO, Groningen

Donderdag

19 augustus

Op donderdag 19 augustus zal G.S.Z.C. de Walvisch wederom op de sportmarkt staan bij sportcentrum ACLO. Het sportcentrum bevindt zich op Zernike Campus en huist vele studenten sportverenigingen.

Verder zal die avond een grote BBQ worden georganiseerd voor alle geïnteresseerden! Je kunt dan gratis eten en drinken in ons stamcafé Tante Truus. Dit is natuurlijk hét moment om meer te weten te komen over onze vereniging.

Interesse? Spreek iemand aan op de kei/sport markt of mail naar abactis@gszcdewalvisch.nl.

BBQ voor geïnteresseerden

Donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur.
Café Tante Truus, Groningen