Vanaf 11 augustus begint de keiweek al!

En om te laten zien hoe mooi de Walvisch wel niet is, zal de ledenwerving een aantal prachtige activiteiten organiseren. Dit alles om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met onze vereniging.
Dat betekent dus dat we potentiële nieuwe leden graag bij deze evenementen terug zien. Dus voel je welkom om langs te komen!
Voor de KEI-week hebben we het volgende programma:
Maandag: ‘Zwemmen in de Gracht’
Op maandag zullen we om 11:00 afspreken bij de museumbrug om lekker in de gracht van Groningen te gaan zwemmen, ter promotie van de vereniging. Bier en ander vertier zal aanwezig zijn, dus vergeet niet je mooie walvischzwembroek (of badpak) aan te trekken om een lekkere duik te nemen. Na afloop zullen we met de liefhebbers naar de Papiermolen gaan. En als je als mogelijk lid mee wilt doen, kan dit natuurlijk ook!

Woensdag: ‘Sportplaza’
Van 13:00 tot 18:00 staat de Walvisch bij de ACLO om zieltjes te winnen voor het moederdier. Kom gezellig langs om alles te horen over onze vereniging, prachtige verhalen aan te horen of je alvast in te schrijven als lid voor komend seizoen!

Donderdag: ‘Papiermolen en BBQ’
De vierde dag staat in het teken van chillen en gezelligheid. S’middags wordt er rustig aan het zomerkleurtje gewerkt in openlucht zwembad de Papiermolen. En er worden natuurlijk ook een paar potjes rouletten/tienen afgewerkt met de bal.
S’avonds bij Tante Truus (Blekerstraat 21) zal de grill aangezet worden en kan men genieten van al het dierlijk lekkers en goudgele rakkertjes. Externe geïnteresseerden zijn daarbij ook erg welkom. Laat vooral even je interesse weten aan de ledenwervingscommissie via vicepraeses@gszcdewalvisch.nl, zodat we genoeg voedsel inslaan.

Hopelijk heb ik jullie voldoende geïnformeerd over de KEI-Week. Een aantal tijden zullen in de komende paar dagen nog wat duidelijker worden. Als je verder nog vragen hebt kun je altijd mailen naar vicepraeses@gszcdewalvisch.nl