KEI-week

Ook G.S.Z.C. de Walvisch is actief tijdens de KEI-week!

Elk jaar heeft De Walvisch haar eigen planning tijdens de KEI-week. Naast de sportmarkt en de KEI-markt heeft De Walvisch ook haar eigen activiteiten. Op deze pagina lees je meer over waar je ons kunt vinden en hoe je ons kunt bereiken.

Heb je interesse in onze vereniging of vragen over onze activiteiten? Stuur dan een mail naar abactis@gszcdewalvisch.nl!

Bekijk hiernaast onze promovideo en ervaar de mening van een aantal van onze leden!

Programma tijdens de Keiweek

Maandag

15 augustus

Op maandag 15 augustus begint de KEI-week voor alle nieuwe studenten in Groningen. G.S.Z.C. de Walvisch zal de hele dag aanwezig zijn op de KEI informatiemarkt op de Vismarkt in Groningen.  Op de informatiemarkt staan verschillende verenigingen uit heel Groningen. Kom gezellig een babbeltje maken!

Informatiemarkt

Maandag tussen 10:00 en 17:00 uur.
Vismarkt, Groningen

Woensdag

17 augustus

Op woensdag 18 augustus zal G.S.Z.C. de Walvisch op de sportmarkt staan bij sportcentrum ACLO. Het sportcentrum bevindt zich op Zernike Campus en huist vele studenten sportverenigingen. 

Kom langs om G.S.Z.C. de Walvisch te zien op de sportmarkt en ook om andere prachtige sport-verenigingen te ontmoeten!

Sportmarkt

Woensdag tussen 13:00 en 18:00 uur.
Sportcentrum ACLO, Groningen

Donderdag

18 augustus

Op donderdag 18 augustus zal G.S.Z.C. de Walvisch op het stadsstrand een klein waterpolo toernooi organiseren! Voor elk niveau zal er dan de mogelijkheid zijn om een balletje te gooien en met veel van onze leden te spreken.

Verder zal die avond een grote BBQ worden georganiseerd voor alle geïnteresseerden! Je kunt dan gratis eten en drinken in ons stamcafé Tante Truus. Dit is natuurlijk hét moment om meer te weten te komen over onze vereniging.

Interesse? Spreek iemand aan op de kei/sport markt of mail naar abactis@gszcdewalvisch.nl.

Toernooi en BBQ voor geïnteresseerden

Toernooi: Donderdag tussen 13:30 en 16:00 bij DOT Groningen.

BBQ: Donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur bij Café Tante Truus, Groningen